16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νιόπλιας: «Δίκαιη η ισοπαλία με τον Ατρόμητο»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ομάδας του στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

«Νομίζω ότι είναι δίκαιη η μοιρασιά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο που δεν ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Για την περίοδο και για τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε,  είχαμε μία καλή εμφάνιση. Αυτό που μένει είναι να κάνουμε Καλό Πάσχα και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο και να κοιτάξουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, να τελειώσει η σεζόν και να είμαστε δυνατοί για την επόμενη χρονιά».

Για το αν έχει συνέλθει ο ΟΦΗ μετά το άσχημο ξεκίνημα, σχολίασε: «Είμαστε καλά, καλά, είμαστε ευχαριστημένοι, θα μπορούσαμε όμως να είμαστε καλύτερα γιατί βλέποντας τα αποτελέσματα που είχαμε, αν κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν ένα πλασματικό σκορ μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετικό, αλλά δεν πειράζει, αυτά τα αφήνουμε πίσω μας, κοιτάμε το επόμενο, από αύριο θα κοιτάξουμε το μεθεπόμενο, έτσι είναι. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι».

Αν κρατάει κάτι άλλο από τον βαθμό, από το παιχνίδι… «Όχι είμαστε καλά, βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα, βλέπεις καλή ατμόσφαιρα, το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια».

About Author

Μοιραστείτε το: