20 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ισόπαλος 1-1 ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που οι ασπρόμαυροι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10’. Από το 30’ και μετά οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πήραν τον έλεγχο του ματς , στο 48’ να ισοφαρίσουν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ, αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. 

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα και στο 10’ άνοιξε το σκορ. Ο Καστεγιάνο κάνει την σέντρα από αριστερά, ο Κουλούρης προσπαθεί να κάνει το κοντρόλ, ο Επασί βγαίνει και διώχνει λανθασμένα με τον Κλωναρίδη να το εκμεταλλεύεται και με διπλή προσπάθεια να κάνει το 1-0

Η πρώτη τελική για τον ΟΦΗ στο 19’ με σουτ του Φελίπε και τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει τη μπάλα με σχετική ευκολία. 

Στο 24’ ο Ατρόμητος απείλησε δύο φορές. Αρχικά ο Καρτάλης από καλή θέση μετά την πάσα του Κλωναρίδη κάνει το σουτ με τον Βούρο να διώχνει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Στην συνέχεια ο ωραίο σουτ του Κλωναρίδη με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ από το 30’ και μετά πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να αντιδράσει και στο 41’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Νέιρα μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ από κοντά  στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο ΦΗ είχε άλλη μία καλή στιγμή στο παιχνίδι, με το Νέιρα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια. 

Στο 48’ οι ‘’ασπρόμαυροι’’ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Λάμπρου βρίσκει ωραία τον Μπαλογιάννη, αυτός γυρίζει στον Φελίπε που από κοντά έκανε το 1-1.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 53’ με ένα σουτ του Χαρίση με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 63’ ο Κλωναρίδης από καλή θέση πλάσαρε τον Επασί με τον τελευταίο να αποκρούει. 

Στο 79’ και 86’ ο Φελίπε προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτελέσεις φάουλ με τον Γιαννιώτη να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. 

Από τον ΟΦΗ διακρίθηκαν οι Νέϊρα, Λάμπρου, Φελίπε, Βούρος

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καρτάλης (68’ Άλιμπεκ), Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (83’  Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68’ Ροτάριου)

Αναπληρωματικοί: Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ντένις, Σπιριντόνοβιτς, Ναμπί, Άλιμπεκ, Τζοβάρας, Ροτάριου, Νάτσος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (λ.τ. 39’ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68’ Στάϊκός), Λάμπρου (77’ Γιαννούλης), Φελίπε.

Αναπληρωματικοί: Σωτηρίου, Ουές, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μπουζούκης, Καμάου, Γιαννούλης, Στάικος, Κοροβέσης.

About Author

Μοιραστείτε το: