26 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Ολυμπιακός Β 1-0 Ηρόδοτος

Συνεχίζει να βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ο Ολυμπιακός Β’ και στο πλαίσιο αυτής, έδωσε ένα ακόμη φιλικό ματς απέναντι σε ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει στο Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη τον Ηρόδοτο και νίκησαν με 1-0.

Στο 21′ ο Λαλά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντόι πήρε την κεφαλιά και τελευταία στιγμή αμυντικός των φιλοξενούμενων έδιωξε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Πέντε λεπτά μετά, στο 26′, ο Ολυμπιακός Β’ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ιμπαγάσα. Η ομάδα της Κρήτης απείλησε στο 33′ με τετ α τετ του Φαλκάο, όμως ο Νίκας αντέδρασε σωστά και έδιωξε το πλασέ του αντιπάλου του.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό Β’ να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 82′ ο Σαπουντζής απείλησε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Ηροδότου όμως να διώχνει σε κόρνερ.

OI παίκτες του Ηροδότου ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους, είχαν θετικές προσπάθειες με τους δραστήριους Φαλκάο και Χαλκιαδάκη, οι οποίοι δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε γκολ.
Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Λαλά, Χρυσόπουλος, Λάϊντνερ, Βρουσάϊ, Σαπουντζής, Μασούρας, Συρμής, Καράκουτης.
Από τον Ηρόδοτος καλύτεροι ήταν οι Μίκο, Κριεζίου, Μασάδο, Φαλκάο, Χαλκιαδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας, Λαλά, Κινκουέ, Χρυσόπουλος, Λάιντνερ, Ντόι, Κεϊτά, Κωστή, Ιμπαγάσα, Βρουσάι, Βοΐλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Στουρνάρας, Νίκολιτς, Μασούρας, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Σαπουντζής, Συρμής, Μαρίνος, Καράκουτης, Μπα.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Μακρυδάκης (45’ Κυριακίδης), Σαρρής (45’ Ασίγκμπα), Μίκο (85’ Μπατσής), Κριεζίου (85’ Αλμπάν), Φέκκας (45’ Γκίνη), Λάμπρου (45’ Φουάσης), Μασάδο (60’ Ρέτσος), Φαλκάο (60’ Σουρνάκης), Φράγκος (60’ Πετσίτης), Χαλκιαδάκης (85’ Κλάδος)

About Author

Μοιραστείτε το: