29 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ηττα στο τέλος για τον Ολυμπιακό Β

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός Κ23 να πάρει το θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play outs της Super League 2, καθώς ηττήθηκε με 0-1 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός πως ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και είχαν λίγες φάσεις για να σημειώσουν κάποιο γκολ. Στο 35′ ο Αργυρίου μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 66ο λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός Κ23 είχε την καλύτερη φάση του ματς. Συγκεκριμένα στο 66′ ο Κεραμίδας έκανε την μπαλιά στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μπα έγινε κάτοχος της μπάλας και βγήκε τετ α τετ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, έκανε το πλασέ αλλά πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός στη μοναδική του καλή στιγμή στο παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει το γκολ που έκανε και τη διαφορά στο παιχνίδι. Στο 88′ ο Αθανασακόπουλος «γέμισε» στην περιοχή του Ολυμπιακού από εκτέλεση κόρνερ και ο Φουρτάδο με το κεφάλι διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Από τον Ολυμπιακό Β καλύτεροι ήταν οι Μπιανκόν, Κουτσίδης, Αργυρίου, Σγουρός, Σαπουντζής, Πινακάς, Ιμπαγάσα, ενώ από τους νικητές οι Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Νταμπίζας, Καραμπάς, Τουρκοχωρίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μπιανκόν, Κουτσίδης, Αργυρίου, Σγουρός, Σαπουντζής (75′ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος) Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Μαρίνος (68′ Καράκουτης), Μπα.

Παναθηναϊκός Β’ (Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59′ Καραμπάς), Σαρδέλης (59′ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (72′ Μαρτίνης), Λάμψιας (68′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68′ Κρυπαράκος).

About Author

Μοιραστείτε το: