30 Σεπτεμβρίου 2022

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 0-2

Πρώτη φιλική ήττα για τη Νίκη Βόλου από την ΑΕΛ με 0-2 στη Νεάπολη.

Στο 14′ και στο 19′ ο Κώστας Παπαγεωργίου παραβίασε την εστία του Μπάγιτς, ενώ η Νίκη στάθηκε άτυχη όταν ο Παναγιωτίδης στο 17′ είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου, είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο 78′, ο Ολαϊζόλα είχε την ευκαιρία να μειώσει, με πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπεσε και μπλόκαρε εύκολα.
Στο 88′ ο Λογαράς παραλίγο να βρει δίχτυα αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο.
Από τη Νίκη ξεχώρισαν οι Αναστασίου, Ανδρέου, Λογαράς, Κάσσος, Τζιώρας, Κριμιτζάς, Μέτσε, Παναγιωτίδης, ενώ από την Λάρισα οι Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Κοσονού, Τσουμάνης, Κούστα, Νικολιάς, Ραμίρεζ, Μαυριάς.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Μιράντα, Ροχάνο.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπουργάνης, Δεληζήσης, Μορέιρα, Τσουκαλάς, Σιαφά, Δημητρίου, Λογαράς, Μέτσε, Κριμιτζάς, Τζιώρας, Μπάλλας, Ολαϊζόλα, Τόγιας.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κοσονού, Μιλτιάδης, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Πεντρόζο, Κούστα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Νικολιάς, Όγκμποε, Καλουτσικίδης, Ραμίρεζ, Μαυριάς, Γαρουφαλιάς, Γωγουβίτης, Γλυνός, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης.

Μοιραστείτε το:
error: Το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας προστατεύεται!