25 Μαΐου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Κάλεσμα στους φίλους του Διαγόρα για το κρίσιμο ματς με την Βέροια

«Παρροδιακό κάλεσμα του Διαγόρα!

Ειναι οριακό αυτό το ματς. Ο Διαγόρας το Σάββατο στις 17.00 δίνει τον υπερ πάντων αγώνα κόντρα στη Βέροια εχοντας μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Χρειάζεται όμως την συμπαράσταση όλων και γι αυτό το λόγο, απευθύνει μήνυμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Το Σάββατο στις 17:00 ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ δίνει τον πιο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα .

Η προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ του ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ να κάνει μία πετυχημένη επανεκκίνηση στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ -ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΟ -ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ κομμάτι μπορεί να στεφθεί με επιτυχία αυριο όμως για να μπορέσει να έχει καθολική επιτυχία και επίτευξη ο στόχος της παραμονης μας είναι αναγκαία και η παρουσία των πολυπληθών φιλάθλων μας στις κερκίδες του ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ

Καλούμε τον κόσμο του ΔΙΑΓΟΡΑ να γεμίσει το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και να στηρίξει έμπρακτα με την φωνή του και τα τραγούδια του την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και των προπονητών μας!!

Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ δεν γίνεται να αποτύχει!

Είναι χρέος όλων μας, να στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ μιας προσπάθειας που ξεκινησε τον Σεπτέμβρη και δεν πρέπει και δεν θα μείνει στη μέση.

Η αυριανή ΝΙΚΗ όλων μας θα είναι η αρχή ενός τέλους που βάλαμε όλοι μαζί το Σεπτέμβρη!

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

35 χρονια είναι παρα πολλά!!

ΥΓ Μην ξεχνάτε ομως ότι και οι αντίπαλοι μας ποδοσφαιριστες παιζουν για τον ίδιο σκοπό και τον ίδιο στόχο και αξίζουν τον σεβασμό μας και την φιλοξενία μας όπως άριστα μας φιλοξένησαν στο σπιτι τους παρότι ηττήθηκαν από εμάς!» αναφέρει η διοίκηση στην ανακοίνωση της – κάλεσμα στους φίλους της ομάδας.

About Author

Μοιραστείτε το: