30 Σεπτεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Επίθεση σε Ευγενίου

Επίθεση από μερίδα των οπαδών του ΠΟΤ Ηρακλής κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Στράτος Ευγενίου στην Κομοτηνή.

Μερίδα οπαδών του ΠΟΤ Ηρακλής επιτέθηκε στον Στράτο Ευγενίου μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κοζάνη στο γήπεδο της Κομοτηνής. Αυτό κατήγγειλε ο πρόεδρος του Γηραιού, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευγενίου:

«Μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκα από μικρή μερίδα οπαδών του Ηρακλή έξω από το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, δηλώνω: απέναντι στα χίλια προβλήματα που φορτώθηκα χωρίς δική μου ευθύνη και τα οποία καθημερινά αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, έστησα μαζί με τους συνεργάτες μου ένα τείχος προστασίας και κάθε μέρα προσπαθώ να λύσω όσα απ’ αυτά μπορούν να λυθούν με οποιαδήποτε προσωπική θυσία. Όμως, δε μπορώ και δεν πρόκειται να ανεχτώ τώρα και στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν αρμόζει να είναι στην οικογένεια του Ηρακλή.

Ποτέ δεν έχω πει ότι θα είμαι ο μόνιμος ιδιοκτήτης της ομάδας κι αν κάποιοι νομίζουν ότι με τα σημερινά δεδομένα μπορούν να καταφέρουν περισσότερα, “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”. Τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να δώσουν οριστική λύση σ’ όλα αυτά τα προβλήματα. Εγώ έχω χρέος μέχρι κάποιος να έρθει και να το κάνει καλύτερα από μένα, να διασφαλίσω το “αύριο” του Ηρακλή, χωρίς αυτούς τους δήθεν σωτήρες. Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, να το γνωρίζετε όλοι. Καλούμε τους αγνούς φίλους του Ηρακλή να μας συμπαρασταθούν και να σταθούν δίπλα μας».
(Από το www.flnews.gr)

About Author

Μοιραστείτε το: