16 Ιουλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Εκλεισε με επιτυχία η σεζόν

Μια όμορφη και πετυχημένη χρονιά για τις Ακαδημίες μας ολοκληρώθηκε με την αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση της Διοίκησης του ΠΣ Η Καλαμάτα με τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αυτές ήταν:

Η Κ 14 και η Κ 16 έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Αττικά Καπ μαζί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Κηφισιάς, Ατρόμητου, Πανιώνιου, Αιγάλεω, σχολής ΟΣΦΠ Ρέντη, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Η Κ 14 και η Κ16 συμμετείχε ταυτόχρονα στα πρωταθλήματα Κ 14, Κ 16 της ΕΠΣ Μεσσηνίας κατακτώντας την πρώτη θέση.

Η  Κ 12 έλαβε και αυτή μέρος στο πρωτάθλημα της Κ 12 της ΕΠΣ Μεσσηνίας,

ενώ τελος η νεανική Κ 19 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Κ19 Superleague 2 με πολύ καλή παρουσία .


Όλα τα τμήματα μας συμμετείχαν στα τουρνουά που έγιναν στην πόλη μας, πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά των Τορνέιντος και στο τουρνουά του Δαναού με πλήθος αθλητών.

Επιπλέον μετά από πολλά χρόνια η Κ 17 και η Κ 15 συμμετείχε στο Πανηπειρωτικό τουρνουά Γ.Χριστοβασίλης που έγινε στα Γιάννενα.

Στη συνέχεια δόθηκαν οδηγίες απο τους προπονητές στους νεαρούς αθλητές και έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τον Αύγουστο.

Να ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός-προγραμματισμός της νέας χρονιάς ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερες δράσεις που πολύ συντομα θα ανακοινωθούν!

Τελος η Διοίκηση του ΠΣ Η Καλαμάτα ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Καλαμάτα και τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Πρασσά για την βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης και τον κ. Κωσταντίνο Βεργή και τον κ. Δημήτριο Σπουργίτη για την μεγάλη στήριξη τους.

About Author

Μοιραστείτε το: