21 Μαρτίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Απόλλων Πόντου: Κύριε Υφυπουργέ μέχρι εδώ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Απόλλωνα Πόντου είναι:

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Με απορία και έκπληξη ενημερωθήκαμε για την νεότερη…., απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να μειώσει εκ νέου τα χρήματα που εκ του Νόμου δικαιούμαστε να εισπράξουμε από το ποσοστό του στοιχήματος. Απορία και έκπληξη για την αδιανόητη για ακόμη μια φορά πολιτική του Υφυπουργείου να κοροϊδέψει την πιο αδικημένη κατηγορία, την οποία με τόση ευκολία κάποιοι «πυροβολούν», αλλά ΟΛΟΙ έξω από τον «χορό».

Το «κατασκεύασμα» του πρωταθλήματος των 2 ομίλων για ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τον Λευτέρη Αυγενάκη εκτός από το γεγονός της αποτυχημένης έμπνευσης πλέον γίνετε και επικίνδυνο! Με ποια λογική ένα κράτος δικαίου άλλα λέει τον Ιανουάριο του 2022, άλλα λέει τον Ιούνιο του 2022,άλλα τον Σεπτέμβριο και άλλα τον Δεκέμβριο; Με τραγικότερο ΟΛΩΝ να πράττει άλλα τον Φεβρουάριο του 2023! Κύριε υφυπουργέ μέχρι εδώ! «Ματώνουμε» καθημερινά τα τελευταία χρόνια χωρίς να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός από την πλευρά της Πολιτείας! 

Μια Πολιτεία που δεν αντιλαμβάνεται και δεν ακούει… Ή δεν θέλει να ακούσει για τους δικούς της λόγους … Υποχρέωση σας είναι να τηρήσετε τον λόγο σας , εάν έχετε λόγο! Υποχρέωση σας είναι να στηρίξετε την SL2 μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται και τρώνε ψωμί χιλιάδες άνθρωποι! Στο κάτω κάτω δεν είναι δικά σας τα χρήματα αλλά των Ελλήνων φορολογουμένων. Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε πως ως περήφανοι εκπρόσωποι του Ποντιακού Ελληνισμού δεν έχουμε καμία διάθεση να συνεχίσουμε να είμαστε θιασώτες στον γάμο του καραγκιόζη… Στην δική σας θεατρική Πολιτική παράσταση μπορείτε να μείνετε και μόνος χτυπώντας παλαμάκια μαζί με όσους σας επέλεξαν και σας στηρίζουν. ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ».

Μοιραστείτε το: