4 Μαρτίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ήττα (1-0) για την Επισκοπή στην Λιβαδειά

Ήταν αντικειμενικά ένα δύσκολο ματς για την Επισκοπή αυτό στη Λιβαδειά. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ρεθύμνου, το πάλεψε, ωστόσο ένα γκολ όμως του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα στο 35′ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση η οποία διακρίθηκε από τον άνεμο που φυσούσε και από τα δυνατά μαρκαρίσματα στο κέντρο.

Το άσχημο ωστόσο δεν είναι τόσο η ήττα που σταματάει για λίγο την εξαιρετική πορεία της ομάδας της Επισκοπής αλλά το ότι ο Τίμι Εμπόι τραυματίστηκε (οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θλάση) καθώς ένιωσε στο 75′ ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού ενώ ο ίδιος και ο Νούκα Γκονζάλβες συμπλήρωσαν από 7 κίτρινες κάρτες και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα 4 παιχνίδια (έκαστος δύο και δύο).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Βήχος, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο, Χάμοντ, Νίλι, Πολέττο, Μπαρμπόσα, Συμελίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Γκονζάλες, Νοικοκυράκης (55′ Σουμπασάκης), Τσάβος, Σκόνδρας, Καραγιάννης (76′ Κουκούλης), Πολυχρόνης, Εμπόι (72′ λ.τ. Τριντάντε), Σταθόπουλος (62′  Νταρζίσιο).

About Author

Μοιραστείτε το: