18 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Κοινός στόχος η εξάδα

Στις 24 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο από το 2011-12 και έπειτα υπάρχουν μόλις έξι νίκες γηπεδούχων και στις δύο έδρες. Τα δέκα από αυτά τα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα και οκτώ φορές έφυγε με τους τρεις βαθμούς ο φιλοξενούμενος.

Ο Παναιτωλικός έχει υποδεχθεί 14 φορές τον Ατρόμητο συνολικά στην ιστορία της A’ Εθνικής/Super League και έχει επικρατήσει μόλις τρεις φορές. Η πρώτη από αυτές ήταν στην πρώτη περίοδο της παρουσίας της ομάδας του Αγρινίου στην κατηγορία, το 1976-77 με 1-0 (41’ Μπεκατώρος) και αφού το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την Α’ Εθνική/Super League είχε τελειώσει με λευκή ισοπαλία το 1975-76.

Αυτή η λευκή ισοπαλία είναι και η μοναδική που υπάρχει μεταξύ τους στο Αγρίνιο και σε όλες τις άλλες υπήρξαν γκολ.

Το δημοφιλέστερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, όπως και το σκορ με τις περισσότερες εμφανίσεις, το οποίο είναι το 1-1 που έχει επαναληφθεί τέσσερις φορές. Οι τρεις νίκες του Παναιτωλικού είναι με διαφορετικό σκορ, ενώ στις πέντε νίκες του Ατρομήτου υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σκορ και μόνο το 1-3 έχει εμφανιστεί δύο φορές.

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι, στη νίκη του Ατρομήτου με 2-1 στις 25 Αυγούστου 2018. Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο Χόρχε Ντίας σημείωσε δύο τέρματα για τον Παναιτωλικό, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε με 3-2.

14 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 16-19

About Author

Μοιραστείτε το: