29 Μαρτίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 της Λαμίας, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στα play out

Ο ΟΦΗ επικράτησε της Λαμίας με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play outs, σε ένα παιχνίδι που οι ‘’ασπρόμαυροι’’ ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαι στην νίκη. 

Η Λαμία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με το καλημέρα του αγώνα κέρδισε δύο συνεχόμενα κόρνερ και έφτασε κοντά στο να απειλήσει την εστία του ΟΦΗ με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας. 

Ο ΟΦΗ στο 6’ απείλησε με πλασέ του Νέιρα μέσα από την περιοχή, με τον Σαράνοφ να πέφτει και να μπλοκάρει. 

Οι ‘’ασπρόμαυροι’’ πήραν τον έλεγχο του ματς στην συνέχεια, προσπάθησε να βρει τρόπο να διασπάσει την  άμυνα της Λαμίας, και το κατάφερε στο 29’. Ο Νέιρα έβγαλε την κάθετη στον Στάϊκο που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν πήραν μέτρα στο γήπεδο και 38’ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Σιμόν έπιασε ένα δυνατό σουτ από ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Σωτηρίου. Δύο λεπτά αργότερα (40’) είχαμε άλλη μία πολύ καλή στιγμή για την Λαμία. Ο Μπεχαράνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Σωτηρίου έκανε κακή έξοδο, ο Λούκας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βούρος απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, στο 51’ ο Μπεχαράνο έκανε το γέμισμα, η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο Νούνιες με κεφαλιά τροφοδότησε τον Λούκας, ο οποίος ισοφάρισε με γυριστό σουτ.

Στο 74’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, όταν ο  Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ, ο Αντέτζο έκανε χέρι και ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι. Ο Φελίπε από την ‘’άσπρη βούλα’’ ευστόχησε δίνοντας εκ’ νέου το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαμία έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Αραμπούλι βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε με τον Σωτηρίου να διώχνει εντυπωσιακά.

Από τον ΟΦΗ διακρίθηκαν οι Μπουζούκης, Βούρος, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Παγουρτζής (Πειραιά)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Καμπάκοβ, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Νούνιες, Καραμάνος (71’ Τζανδάρης), Σιμόν, Μπεχαράνο (80’ Μανούσος), Μπανγκουρά (65’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου (46’ Τιρόνε), Λούκας.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης (60’ Ουές), Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (65’ Τοράλ), Λουίζ Φελίπε, Τσιλιανίδης (65’ Λάμπρου), Μπουζούκης (77’ Διαμαντής).

About Author

Μοιραστείτε το: