1 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή σε ΠΑΟΚ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική πορεία που διέγραψε στο Europa Conference League.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής, που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη και υπογράφουν ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και ο acting CEO Ιάκωβος Φιλιππούσης, είναι το ακόλουθο:

«Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Europa Conference League, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα επέδειξε ποιότητα, πάθος και προσήλωση στον στόχο και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με τη συγκομιδή των βαθμών των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά, η χώρα μας βρίσκεται στην 15η θέση και θα εκπροσωπείται πλέον από 5 ομάδες από τη σαιζόν 2023/2024, κάτι που αποτελεί τεράστιο επίτευγμα.

Σας συγχαίρουμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

About Author

Μοιραστείτε το: