1 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΠΑΟΚ: «Μια ψυχή με 29.000 πρόσωπα, μια φωνή με 29.000 λαρύγγια»

Ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε έκκληση στον κόσμο του να προστατέψει την Τούμπα στο σπουδαίο επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο τη Μαρσέιγ (14/4, 22.00).

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει:

 “Η αυριανή είναι η σπουδαιότερη ευρωπαϊκή νύχτα του ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες.

Αύριο στην Τούμπα δεν θα υπάρχουν 29.000 άτομα. Θα υπάρχουν 29.000 εκφραστές ΜΙΑΣ φωνής! 29.000 φορείς του ίδιου ονείρου. 29.000 συνεργάτες για τον μεγάλο στόχο.

Σε καμία περίπτωση η φετινή ονειρεμένη πορεία δεν πρέπει να αφήσει πίσω της το παραμικρό στίγμα! Θέλουμε την Τούμπα πρωταγωνίστρια και ανοιχτή και στους επόμενους αγώνες. Θέλουμε τους οπαδούς μας να ταξιδεύουν παντού. Θέλουμε να μάθει όλος ο κόσμος οτι είμαστε ανίκητοι, γιατί είμαστε ΕΝΑ!

Ευχαριστούμε όλους όσους θα κατακλύσουν αύριο το γήπεδο από τις 19:30 που θα ανοίξουν οι θύρες και τους εκατοντάδες χιλιάδες που θα αναπνέουν μαζί μας. Όσες προκλήσεις κι αν έχει η βραδιά, όσες αναποδιές κι αν χρειαστεί να υπερκεράσουμε, παρακαλούμε να αποφευχθούν όλες οι ενέργειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όχι αντικείμενα, πυρσούς, κροτίδες στο γήπεδο, όχι συσκευές λέιζερ, όχι πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, τίποτα απ´ αυτά δεν πρέπει να θολώσει την εικόνα της θρυλικής για όλον τον κόσμο Τούμπας.

Μια ψυχή με 29.000 πρόσωπα. Μια φωνή με 29.000 λαρύγγια. Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές.”

About Author

Μοιραστείτε το: