16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΠΑΕ ΟΦΗ: ”Μου δίνεις το βιβλίο σου;”

“Ένα δωμάτιο χωρίς βιβλία είναι σαν ένα σώμα χωρίς ψυχή”, είπε ο Ρωμαίος φιλόσοφος Κικέρωνας και αντικατοπτρίζει απόλυτα τη νέα δράση της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία έχει στόχο την δωρεά βιβλίων σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με κεντρικό μήνυμα: “Μου δίνεις το βιβλίο σου;” και σε συνεργασία με την ομάδα “In Libro Vita, Δώστε στο βιβλίο ζωή” η ομάδα του ΟΦΗ καλεί όλους τους φιλάθλους της να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, δωρίζοντας βιβλία, οποιασδήποτε θεματολογίας.

Αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (9/4, 18:15) και για όλη τη διάρκεια των play out ως τις 15 Μαϊου, θα συλλέγονται βιβλία, τα οποία θα δοθούν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, αλλά και στις Φυλακές Νεάπολης & Νέας Αλικαρνασσού.

Τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο, θα μπορούν να αφήσουν βιβλία σε ειδικά σημεία που θα υπάρχουν στις εισόδους των θυρών του «Θ. Βαρδινογιάννης», ενώ τις υπόλοιπες ημέρες η συλλογή των βιβλίων θα γίνεται στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του ΟΦΗ που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, μπορούν να φέρουν βιβλία είτε παιδικά είτε γενικού ενδιαφέροντος, τα οποία θα κατηγοριοποιηθούν και θα δοθούν στον ανάλογο από τους παραπάνω φορείς.

Η ομάδα “In Libro Vita, Δώστε στο βιβλίο ζωή” εδρεύει στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται σε όλη την χώρα και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες που διαθέτουν βιβλία, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, να συμμετάσχουν στην ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και ψυχαγωγίας άλλων κοινωνικών ομάδων, μέσω δωρεών.

About Author

Μοιραστείτε το: