19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ψήφισε Βοτανικό!

Τα μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αποφάσισαν δια της κάλπης και μέσω δημοκρατικών διαδικασιών για το μέλλον του συλλόγου που υποστηρίζουν και στηρίζουν από μικρά παιδιά.

Οι κάλπες άνοιξαν το πρωί της Τετάρτης (30/3) και έκλεισαν στις 19:00, με τους ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» να ξεκινούν την καταμέτρηση, ενώ η αγωνία βρισκόταν στο κατακόρυφο, καθώς άπαντες ανέμεναν το αποτέλεσμα.

Και πώς να μην επικρατεί αγωνία, από τη στιγμή που το μεγαλύτερο poll που διεξήχθη από το «Όλα Πράσινα» λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προμήνυε ότι όλα θα κριθούν στο… νήμα. Πιο συγκεκριμένα, οι εκτιμήσεις του site όλων των Παναθηναϊκών έκαναν λόγο για 67.2% ΥΠΕΡ και 32.79% ΚΑΤΑ.

Τελικά, οι φίλοι των «πράσινων» που ψήφισαν ΥΠΕΡ της Διπλής Ανάπλασης ήταν περισσότεροι (68.5%) και αυτοί που ψήφισαν ΚΑΤΑ κατά ήταν λιγότεροι (31.5%). Υπενθυμίζεται ότι βάσει του καταστατικού, η επιλογή ΥΠΕΡ χρειαζόταν να συγκεντρώσει το 66.7% του εκλογικού σώματος για να «περάσει».

Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, καθώς όπως γίνεται κατανοητό, η τελική απόφαση των 4.284 μελών της «Μάνας του Λόχου» κρίνεται ιστορικής σημασίας και δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

About Author

Μοιραστείτε το: