3 Δεκεμβρίου 2022

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Μητσοτάκης: «Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, απάντησε στις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

ΟΠΩΣ αναφέρει το www.agones.gr, το μέλος του ΔΣ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επιτέθηκε ευθέως στην κυβέρνηση με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Η απάντηση του Πρωθυπουργού σε συνέντευξή του ήταν ξεκάθαρη, αφήνοντας μάλιστα αιχμές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

«Τ’ άκουσα κι εγώ αυτά. Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο της ομάδας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού. Είμαι Ολυμπιακός προσωπικά. Ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα, αν δεν κάνω λάθος με 26, 19 και 18 βαθμούς από τον δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια. Πού ακριβώς ήταν αυτή η εγκληματική οργάνωση τότε; Αυτό ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδας.

Θα σας πω όμως και κάτι ευρύτερο κ. Χατζηνικολάου. Κάποιοι έχουν εμπλέξει τους ρόλους τους εδώ πέρα. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μια ομάδα ή να ελέγχουν κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην Κυβέρνηση, να υπονομεύουν, αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη την διαδρομή της χώρας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εδώ πέρα ότι οι ρόλοι του καθενός είναι απόλυτα καθορισμένοι. Η Κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από τον λαό. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην προσπάθεια προόδου της χώρας.

Δεν είναι όμως, ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων, που πιέζουν την Κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι. Άρα το μήνυμα, το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η Κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά, ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού και καλά θα κάνουν όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά».

Μοιραστείτε το: