8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Λουίζ Φελίπε: «Είμαι χαρούμενος στον ΟΦΗ»

 

Χαρούμενος δήλωσε πως είναι στον ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε, σε συνέντευξη που έδωσε στην Πορτογαλία, ενώ όπως ανέφερε αν η Σπόρτινγκ τον θέλει πίσω τότε θα είναι εκεί.

Να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Σπόρτινγκ είναι ο στόχος του Λουίζ Φελίπε, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τους Πορτογάλους στον ΟΦΗ. Όπως ανέφερε ο 28χρονος φορ σε συνέντευξή του στην πορτογαλική «Ο Jogo», είναι χαρούμενος στους ”ασπρόμαυρους” και θεωρεί πως είναι ένα  υπέροχο μέρος για να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξή του ο Λουίζ Φελίπε:

Πώς προέκυψε η προοπτική του ΟΦΗ;

«Υπήρχε ένας Πορτογάλος προπονητής στον ΟΦΗ, που ήξερε για την κατάστασή μου και με ρώτησε αν με ενδιέφερε να πάω. Και του είπα ναι.

Ήξερε ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος στη Σάντα Κλάρα. Εγώ έπρεπε να βγω από αυτό το περιβάλλον, καθώς δεν ήταν καλό για εμένα. Είμαι χαρούμενος εδώ στον ΟΦΗ. Το κλαμπ είναι οργανωμένο, υπάρχουν καλές συνθήκες. Οι άνθρωποι με καλωσόρισαν. Είναι υπέροχο μέρος για να κάνω επανεκκίνηση. Τα πράγματα πάνε καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι, για να φτάσω στο κορυφαίο μου επίπεδο».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Πριν φτάσω εγώ ήταν να μπει στην εξάδα των play offs, για να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο. Τώρα όμως συμμετέχουμε στα play out. Προφανώς και θέλουμε να μείνουμε ανάμεσα στους καλύτερους».

Έχεις εκφράσει ενδιαφέρον να μείνεις;

«Νομίζω ότι είναι ακόμη νωρίς, πρώτα πρέπει να αποφασίσουν για αποχωρήσεις, ανανεώσεις συμβολαίων κ.λπ. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πει κάτι. Όταν έρθουν να μου μιλήσουν, θα είμαι έτοιμος να απαντήσω».

Για το αν θεωρεί πως έχει θέση στο ρόστερ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, στην οποία ανήκει:

«Ειλικρινά, το πιστεύω. Νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω χώρο σε αυτή την ομάδα. Έπαιξα 30 παιχνίδια ως βασικός στη Σπόρτινγκ και πέτυχα 17 γκολ. Αυτοί είναι αριθμοί που αξίζουν σεβασμό. Αν η Σπόρτινγκ με θέλει πίσω, θα είμαι εκεί».

About Author

Μοιραστείτε το: