8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Επέστρεψε ο Ριέρα

Τον Άντριαν Ριέρα να βγάζει μέρος της προπόνησης σήμερα (17/11), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είδε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας. Εκτός προπόνησης παρέμειναν οι Μάρκο Μπάκιτς, Γιον Τοράλ και Γιάννης Θεοδοσουλάκης. Ο μεν πρώτος συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή, ενώ οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην προπόνηση του ΟΦΗ συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης και Χότζα, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς, Dan Glazer, Gudmundur Thorarinsson, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας της Κρήτης έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (18/11), στις 10:30 π.μ.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα πως εγκαινιάζει τη στήλη “The ΟΦΗcials” στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Κρήτης αναφέρεται: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με σεβασμό στην ιστορία της, εγκαινιάζει τη στήλη «The ΟΦΗcials» στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα Social Media. Από σήμερα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την αγωνιστική τους παρουσία έγραψαν το όνομά τους στη σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ, θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση με αναρτήσεις για τα γενέθλιά τους, αλλά και τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους!».

About Author

Μοιραστείτε το: