8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι, ο ΟΦΗ είχε την αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε εμείς”

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μ. Αλμέϊδα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:
“Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι κάναμε ξανά κάποια λάθη. Δεχόμαστε ένα γρήγορο γκολ και σε έναν αγωνιστικό χώρο που ο αντίπαλος παίζει καλά, γνωρίζαμε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνονταν περίπλοκα αν δεχόμασταν ένα τέρμα. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο για να πλησιάσουμε στην αντίπαλη εστία και κάποιες στιγμές μπαίναμε σε ένα παιχνίδι όχι ξεκάθαρο.

Προφανώς και ο ΟΦΗ έχει κάποια αξία και κάποια πλεονεκτήματα και εμείς κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε όμως έχουν παίξει ρόλο και τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες τα δίνουν όλα και ίσως τα πόδια δεν ακολουθούν την θέληση αλλά ο αντίπαλος έπαιξε καλά, τόσο με την στρατηγική του, είχε επιτυχία, είχε ευστοχία και τώρα μόλις έβλεπα τα νούμερα και με βάση αυτά είναι αυτά που συνήθως κάνουμε. 500 πάσες, 85% σε αποτελεσματικότητα, δεν θυμάμαι αν είναι 12 ή 13 σουτ εκ των οποίων τα 4 πήγαν στην εστία.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με βάση αυτά τα νούμερα είδα μια ομάδα που παίζει με παρόμοιο ρυθμό και από την άλλη βλέπω την αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος είχε 100 περίπου, πολύ λιγότερες έφτασαν στην αντίπαλη εστία αλλά με αποτελεσματικότητα και στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ και πρέπει ν’ αποφύγεις να σου βάζουν γκολ”

About Author

Μοιραστείτε το: