3 Δεκεμβρίου 2022

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Αναμενόμενη η Πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο

Αναμενόμενη είναι η κλήση από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, για την άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στον Γιάννη Βρέντζο για τις δηλώσεις που έκαναν μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και ήταν ανεμενόμενη γιατί όταν αναφέρεσαι σε στημένο αγώνα, πρέπει να αποδείξεις τα λεγόμενα σου.

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε την πειθαρχική δίωξη, με βάση τις δηλώσεις των δύο ανδρών μετά το τέλος του ματς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος των ακολούθων προσώπων.
-Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός
και Γιάννη Βρέντζου, μέλους ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι ως αξιωματούχοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δυσφήμησαν ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.”

Μοιραστείτε το: