29 Μαρτίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Προγνωστικά σήμερα. League Cup για τα τηλεοπτικά και 9.92

Καλημέρες ή καλησπέρες, αναλόγως πότε θα μας κάνετε το κλικ και θα μας διαβάσετε. Ελπίζω να είστε καλά. Να σας ευχηθώ και χρόνια πολλά, μεγάλη ημέρα για το Έθνος μας η 25η Μαρτίου. Πριν χιμήξετε όμως στους μπακαλιάρους και στις σκορδαλιές, θα πρέπει να διαβάσετε για βόμβες στοίχημα. Προχωράμε με προγνωστικά εις την… Ιαπωνία.

Οι Γιάπωνες λεπόν, παρότι η Εθνική τους έπαιξε την Πέμπτη και προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ, έχουν League Cup. Τρέχα γύρευε δηλαδής, παίζουν κάτι ομίλους για να συμπληρώνουν τηλεοπτικά και να δίνουν ευκαιρίες στους νέους. Προκύπτουν ευκαιρίες βέβαια, καθώς υπάρχουν λάθη στις αποδόσεις. Προχωρώ.

Ξεκινάω με τη Χιροσίμα. Δεν είναι βόμβα, ομάδα είναι, την οποία προπονεί ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε. Εκεί ξέπεσε ο Γερμανός. Δύο νίκες λοιπόν έχει η Χιροσίμα και υποδέχεται τη Σιμίζου, η οποία έχει δύο χηνάρια. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η φετινή Σιμίζου παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Θα την στηρίξω με το Χ2 του 1.90. Εκεί είναι η αξία. Παίρνω και το διπλό για τις βόμβες στοίχημα.

Προχωρώ με δυάδα απόδοσης 9.92. Τέταρτος όμιλος, δύο αγώνες. Η Τζουμπίλο υποδέχεται την Φουκουόκα, η Τόκιο στην πρωτεύουσα τη Σονάν. Μόνο η τελευταία έχει το 2/2 στον όμιλο, με παραξενεύει γιατί είναι ουραγός στο πρωτάθλημα. Ελαφρώς ανώτερη από όλες η Τόκιο, οι υπόλοιπες έχουν μικρές διαφορές. Θα επιλέξω τα δύο χηνάρια σε αυτές τις αναμετρήσεις, κυρίως για τη χαρά του θεάματος και με μικρό -φυσικά- ποντάρισμα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

About Author

Μοιραστείτε το: