19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ντόρτμουντ – Λειψία: Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο

Το bet of the day συνεχίζει το ταξίδι του και σήμερα αναλύει το Ντόρτμουντ – Λειψία. Έντονη η ανάγκη για βαθμούς και από τις δύο ομάδες, οπότε αναμένεται σκληρή μάχη.

Παραμένει στο κυνήγι του τίτλου και βρίσκεται στο -6, από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, οπότε σίγουρα θα ρισκάρει στο τέλος αν δεν έχει το προβάδισμα. Στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει βελτιώσει σημαντικά την αμυντική της λειτουργία, όμως δείχνει να ζορίζεται λίγο επιθετικά. Σίγουρα αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην μάχη του πρωταθλήματος θα πρέπει να κερδίζει τα ντέρμπι. Εννέα, από τις τελευταίες δέκα, αναμετρήσεις τους εντός έδρας είχαν over 2,5 γκολ. Εκτός οι Μουνιέ, Πασλάκ, Σούλτζ, Τίγκες. Αμφίβολοι οι Χάαλαντ και Μουκόκο. Επιστρέφει ο Νταχούντ και ο Ρόις.
Στοίχημα παρολί: Τι είναι και γιατί έχουν μεγαλύτερο κέρδος;

Αγωνίζεται παράλληλα στην σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στην Ευρώπη έχει μεσοβδόμαδα δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα στην Αταλάντα και στο πρωτάθλημα θέλει οπωσδήποτε βαθμούς, καθώς οριακά βρίσκεται στην τετράδα. Αγωνιστικά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και ειδικότερα τελευταία κάνουν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Φορμαρισμένη είναι, κίνητρο υπάρχει, οπότε σίγουρα θα δώσει μεγάλη μάχη. Πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός, ενώ είναι αήττητη στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της. Εκτός ο Πόουλσεν ενώ αμφίβολος είναι ο Χαϊντάρα.

Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο, οπότε περιμένω να παίξουν κλειστά και αν ρισκάρουν να το κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι και θεωρώ πως δύσκολα θα φύγουν με άδεια χέρια από την αναμέτρηση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Σαββάτου στο Koubanezos.gr

About Author

Μοιραστείτε το: