16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο του Ερασ. ΟΦΗ και του ΤΑΑ Γιάν. Δανδάλλη στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Τα κορίτσια του ΟΦΗ στο βόλει, κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα γυναικών Κρήτης και θα διεκδικήσουν μέσω μπαράζ, την άνοδο τους στην Α2 βόλει γυναικών.

Αμέσως μετά το δεύτερο τελικό με τον Πήγασο στις Αρχάνες (1-3 σετ), ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης, παρέθεσε δείπνο στις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο, σε εστιατόριο της περιοχής, για να τους συγχαρεί, για την επιτυχία τους.

«Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για την προσπάθεια σας, όλη τη χρονιά. Πήρατε πανάξια το πρωτάθλημα και τώρα θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α2. Εχουμε σχέδιο για την γυναικεία ομάδα και όπως κάναμε με τους άνδρες, έτσι και με τις γυναίκες, θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα, σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας» ήταν τα λόγια του προέδρου του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στα κορίτσια της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Με την σειρά του, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ευχαρίστησε την διοίκηση που είναι τόσο κοντά στην προσπάθεια της ομάδας. Οπως είπε «ο πρώτος μας στόχος επετεύχθη. Τώρα έχουμε τα μπαράζ ανόδου, όπου θα ανταγωνιστούμε με ισχυρές ομάδες για την άνοδο στην Α2. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα και για αυτόν τον στόχο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την διοίκηση, αλλά και τον κόσμο που είναι κοντά μας, όλη τη χρονιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε δυνατά και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται».

About Author

Μοιραστείτε το: