16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη πολίστρια του ΟΦΗ – Εικόνες ντροπής στα Χανιά καταγγέλει ο ΟΦΗ

Την ήττα με 9-6 στα Χανιά, απο το ΝΟΧανίων, γνώρισαν τα κορίτσια του ΟΦΗ, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που είχε μεταξύ άλλων και τον σοβαρό τραυματισμό της αθλήτριας του ΟΦΗ, Μαίρης Παλληκαράκη, η οποία κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, ενώ μια ακόμη αθλήτρια του ΟΦΗ, η Χρυσοβέργη, βγήκε απο την πισίνα με σκίσιμο στα χείλη.

Και στις δυο περιπτώσεις, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, κάνουν λόγο για αντιαθλητικά χτυπήματα, για τα οποία δεν δόθηκε ούτε φάουλ απο τον διαιτητή του αγώνα (απ τα Χανιά), αλλά ούτε συγκίνησε τον παρατηρητή (επίσης απο τα Χανιά).

Χωρίς κανένα λόγο, καθώς οι δυο ομάδες έχουν προκριθεί στο Final-4 οι γηπεδούχοι όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έδωσαν …πολεμικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση, ενώ σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, προπηλακίστηκαν στις εξέδρες, γονείς αθλητριών του ΟΦΗ, που είχαν μεταβεί στα Χανιά, ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Επειδή οι δυο ομάδες, θα αναμετρηθούν εκ νέου στο FINAL-4, με στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία, ο ΟΦΗ θα στείλει επίσημη καταγγελία στην Ομοσπονδία (ΚΟΕ), στην οποία και θα καταγγέλει όλα αυτα τα γεγονότα, αλλά και στην ΚΕΔ, προκειμένου να εκφράσει την διαμαρτυρία του, για την στάση των διαιτητών στην αναμέτρηση.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Γιώργου Σπαγουλάκη, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά και συνόδευσε τα κορίτσια στη αναμέτρηση.

«Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που συνέβησαν. Με την ομάδα των Χανίων, έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, αλλά η φιλοξενία, ήταν απαράδεκτη και δεν ξέρω το γιατί. Δυο αθλήτριες μας, βγήκαν με αίματα απο την πισίνα, η μία πήγε στο νοσοκομείο και οι διαιτητές, δεν έδωσαν ούτε φάουλ. Είναι ντροπή αυτά που έγιναν και θα ενημερώσω προσωπικά, την Ομοσπονδία».

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 3-1, 2-2.

ΟΦΗ (Γιακουμάκης): Πράπα, Παντερή, Παλληκαράκη, Μανουσάκη, Μπραγουδάκη, Αποστόλου, Κανάκη (2), Καράβου (1), Χρυσοβέργη (1), Καπέργη, Ζαφειράκη (2).

About Author

Μοιραστείτε το: