8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Η ομάδα Νέων Κ13 του ΟΦΗ στο πόλο άφησε θετικές εντυπώσεις

Πρόκριση με το…καλημέρα, στην δεύτερη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μίνι παίδων (Κ13), για τους νεαρούς πολίστες του ΟΦΗ, κάποιοι απο τους οποίους πήραν το βάπτισμα του πυρός, σε επίσημα παιχνίδια!

Η ομάδα του ΟΦΗ, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, συγκέντρωσε 4 βαθμούς (μια νικη, μια ισοπαλία, δυο ήττες) και πέρασε στην δεύτερη φάση με το “νέο αίμα” του συλλόγου, να δείχνει ότι έχει προοπτική για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

“Είμαστε ευχαριστημένοι. Τα περισσότερα παιδιά, έδωσαν τα πρώτα τους παιχνίδια στην υδατοσφαίριση. Περάσαμε στην επόμενη φάση και συνεχίζουμε τη δουλειά, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο, στην δεύτερη φάση τον Μάιο” ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Γιακουμάκης, για την εικόνα των πιτσιρικάδων του ΟΦΗ, στους αγώνες.

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΝΟΑΝ (Αγιος Νικόλαος) με 14-13, έφερε ισοπαλία με το ΝΟΡεθύμνου (9-9) και ηττήθηκε απο το ΝΟΧανίων (24-3) και την Ακαδημία Υγρού στίβου Ηρακλείου με 13-6.

Να σημειωθεί ότι στη νίκη του ΟΦΗ επί του ΝΟΑΝ με 14-13, ο νεαρός Πολίτης του ΟΦΗ, έβαλε 12 γκολ (!), ενώ σκόραρε σε όαλα τα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Με την ομάδα Κ13 της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ (προπονητής Νίκος Γιακουμάκης) αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές:

Κοντογιάννης (τ), Βενέρης Μ., Σπαγουλάκης, Βελεγράκης, Αμοναχάκης, Κάστης, Πολίτης, Θεοδοσάκης, Φανταουτσάκης, Καραγιαννόπουλος, Σκουλάς, Νιστικάκης (1), Βενέρης Γ (τ).

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΟΦΗ – ΝΟ ΡΕΘYΜΝΟΥ 9 – 9

Τα 7λεπτα : 3-3, 1-0, 3-1, 2-5

Τα γκολ για τον ΟΦΗ από πεντε ο Πολίτης, τρία ο Βελεγράκης και ένα ο Αμοναχάκης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ- ΟΦΗ 24 -3

Τα 7λεπτα: 7-0, 8-1, 4-0, 7-2

Τα γκολ για τον ΟΦΗ από δύο ο Πολίτης και ένα ο Βελεγράκης.

ΟΦΗ – ΝΟΑΝ 14 – 13

Τα 7λεπτα: 4-3, 5-3, 3-4.

Tα γκολ τον ΟΦΗ ο Πολίτης με 12 τέρματα και από ένα οι Βελεγράκης και Νιστικάκης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΟΦΗ 13 – 6

Τα 7λεπτα: 3-2, 1-1, 5-1, 4-2

Τα γκολ για τον ΟΦΗ ο Πολίτης τέσσερα και από ένα οι Βελεγράκης και Αμοναχάκης.

About Author

Μοιραστείτε το: