30 Σεπτεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 9/10, 4μμ) , ότι τα γραφεία του συλλόγου (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)), θα είναι ανοιχτά τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, στην έκδοση της κάρτας φίλου, που είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου αγώνα ή εισιτηρίου διαρκείας.

Το Σάββατο, τα γραφεία θα είναι ανοιχτά απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 6μμ.Και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, απο τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 4μμ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ υπενθυμίζει για την κάρτα φίλου ΟΦΗ:

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την είσοδο, στο γήπεδο του ΟΦΗ, είτε με εισιτήριο διαρκείας, είτε με εισιτήριο αγώνα.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, έχει πάνω το ονοματεπώνυμο του κατόχου και το μοναδικό κωδικό, που είναι απαραίτητος για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα.-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, κοστίζει 10 ευρώ, και όλα τα έσοδα απο αυτήν, διατίθενται για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, εκδίδεται μια φορά και ισχύει όλο το χρόνο.

-Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ γίνεται απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ).

-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται ακόμη, διαδικτυακά, μέσα απο την πλατφόρμα, της Τicketmaster, στο παρακάτω link: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ 2022-2023 (ticketmaster.gr).

-Για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, εφ’ όσον συνοδεύονται ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ. Είναι μια προσφορά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα παιδιά και τους σημερινούς, αλλά και αυριανούς φιλάθλους της ομάδας μας.

Για πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

About Author

Μοιραστείτε το: