1 Φεβρουαρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Νταμπράουσκας ή εκτός πραγματικότητας είναι, ή θέλει να ωραιοποιεί καταστάσεις

Ο προπονητής του ΟΦΗ ή εκτός πραγματικότητας είναι ότι του αρέσει να ωραιοποιεί την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τα όσα ανέφερε χθες μετά το τέλος του νέου αποτυχημένου αποτελέσματος που έφερε η ομάδα του εντός έδρας.
Ο προπονητής του ΟΦΗ ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχει παίκτες να είναι ικανοί να σκοράρουν. Η θεωρία δεν αυξάνει τους βαθμούς που έχει η ομάδα του στον βαθμολογικό πίνακα.
Τα γκολ είναι αυτά που φέρνουν τις νίκες , δηλαδή τους βαθμούς που μετρούν στον βαθμολογικό πίνακα. Τα σουτ στα περιστέρια δεν φέρνουν βαθμούς.

 «Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, μπορεί η εικόνα να είναι ίδια όμως είναι εμφανής η πρόοδος από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο γιατί σήμερα (σ.σ. χθες) δεν δεχτήκαμε γκολ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, πήραμε έναν πόντο αλλά γιατί χάσαμε πάλι βαθμούς. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούμε είναι με προπόνηση», ανέφερε  ο κ. Νταμπράουσκας, ο οποίος στις ερωτήσεις που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

 Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ απέφυγε να απαντήσει, είπε όμως ότι «Πριν ολοκληρωθεί μια μεταγραφή, η καλύτερη μεταγραφή είναι η προπόνηση».

Για το τι δεν του άρεσε από το πρώτο ημίχρονο τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στιγμές στα πρώτα 20-25 λεπτά όπου ήμασταν αργοί όπως επίσης ότι χάσαμε πολλές μονομαχίες. Δεν μας άρεσε το πλάνο γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για το ότι εφάρμοσε ξανά το 3- 5-2 δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι παίζουμε 3-5-2, πολύ πιο σημαντικό από τους αριθμούς, είναι οι αρχές, οι κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Με ένα γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πριν από λίγες εβδομάδες, η ομάδα ήταν η τελευταία σε δημιουργία φάσεων και στα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο, Βόλο κάναμε περισσότερα από 20 σουτ. Όλα τα credits πάνε στους παίκτες γιατί εκείνοι παίζουν. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτήν την ομάδα και τους παίκτες με την πρόοδο που δείχνουν».

Μοιραστείτε το: