1 Φεβρουαρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα και δείχνει ότι είμαστε καλοί στην πίεση”

Ο Βάλντας Νταμμπράουσκας μιλώντας στη συνέντευξη τύπου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από τη νέα επιτυχία της ομάδας του.
 «Αυτός είναι ο τρόπος που θέλω να παίζουμε γιατί αυτό δείχνει ότι είμαστε γενναίοι, μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα και δείχνει ότι είμαστε καλοί στην πίεση γιατί αντιδρούμε πολύ γρήγορα όταν χάνουμε την μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε αργά, δεν είχαμε ενέργεια. Από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου κυριαρχήσαμε, είχαμε υπομονή. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί όταν δεν ερχόταν το γκολ, μας ωθούσαν συνεχώς. Γνωρίζω πως οι νίκες στην έδρα μας έρχονταν δύσκολα και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και να γίνει το φρούριο μας για κάθε ομάδα που έρχεται εδώ πέρα ότι να γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα φεύγει με θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Περέα που σκόραρε μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες είπε: «Είναι δύσκολο όταν χάνει αυτές τις ευκαιρίες και αυτό δείχνει προσωπικότητα. Μιλούσαμε και του είπα ότι οκ έχασες τις ευκαιρίες όμως θα τις έχεις στα επόμενα παιχνίδια. Έδειξε μεγάλη πίστη στον εαυτό του και για αυτό σήμερα πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όταν μπήκε στο παιχνίδι, αλλάξαμε την διάταξη του ΟΦΗ και κάθε φορά που ο αντίπαλος έκανε μεγάλη πάσα εκείνος εκεί ήταν πάντα και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λουίς».

Για τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομα του είπε: «Για μένα με αγγίζει συναισθηματικά και μου δίνει μεγάλη υπευθυνότητα γιατί υπάρχουν προσδοκίες, δεν είμαστε εδώ να μιλάμε για την 9η θέση, δεν ξέρω πόσο ψηλά μπορούμε να πάμε στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα γνωρίζω πως ο κόσμος έχει μεγάλα όνειρα όπως θέλω να τους πω ότι όλοι στο κλαμπ έχουμε μεγάλα όνειρα για τον ΟΦΗ».

Για την βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, δεν θυμάμαι ο Μανδάς να ακούμπησε την μπάλα, ο αντίπαλος δεν έκανε σουτ προς την εστία. Δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίηση μου ότι για τέσσερα παιχνίδια δεν έχουμε δεχτεί γκολ». Για το ντεμπούτο Μοσκέρα και Μπάκιτς δήλωσε: «Αυτήν την στιγμή οι νέοι παίκτες παίζουν όσο μπορούν. Ο Μάρκο ήρθε πριν από δύο μέρες, ο Μοσκέρα είναι μαζί μας δύο εβδομάδες και μέχρι να συνηθίσουν την ομάδα, η συμμετοχή τους είχε συγκεκριμένο πλάνο. Χρειαζόμασταν παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν μια έξτρα πάσα».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο τεχνικός του ΟΦΗ για μια ακόμα φορά απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες και νεότερα θα υπάρξουν με ανακοινώσεις. Από σήμερα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις για τον επιθετικό με τον Φελίπε να είναι στο κάδρο και να συγκεντρώνει πιθανότητες επιστροφής.

Μοιραστείτε το: