8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

“Θέλουμε να δώσουμε μία νίκη στον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό”

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πριν από την έναρξη της προπόνησης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του τύπου, όπου στις ερωτήσεις που δέχθηκε  δήλωσε:

«Στο ματς με το Βόλο, θέλουμε να παίξουμε ελεύθεροι. Να μην ακούμε κανέναν και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εχουμε ένα πλάνο και πρέπει να διαλέξουμε τους κορυφαίους 11. Κάθε μέρα σου αλλάζουν την γνώμη, οι παίκτες σου δίνουν ευχάριστο πονοκέφαλο. Δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε μία νίκη στον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Για το χρόνο από την διακοπή του πρωταθλήματος, έως σήμερα.

«Είμαστε ήρεμοι, ξέρουμε τι κάνουμε και δουλεύουμε προς μία κατεύθυνση. Ξέρουμε την κατεύθυνσή μας και πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον δρόμο. Οταν αυτά συμβαίνουν, πρέπει να ξέρεις πως να αντιδράσεις. Οπως για παράδειγμα όταν οδηγάς ένα αυτοκίνητο σε έναν δρόμο με λακκούβες. Πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις. Πότε να στρίψεις, πότε να πατήσεις πιο πολύ το γκάζι. Δεν αισθανόμαστε κανένα πανικό, Προπονούμαστε όπως πάντα, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει εδώ και λίγο καιρό. Το παιχνίδι έρχεται μετά από διακοπή και δεν ξέρεις τι μπορείς να συναντήσεις. Πιστεύω στην προπόνηση που έχουμε κάνει, στους παίκτες, πιστεύω στην ομάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων.όταν υπάρχει διακοπή για τις Εθνικές δεν έχεις όλο το group και σαν προπονητής θέλεις να έχεις τον έλεγχο και δεν τον έχεις. Γιατί ο ένας παίκτης είναι εδώ, ο άλλος είναι εκεί. ΜπάκιτςΤοράλΓκλάζερ είναι ακόμα εκτός».

About Author

Μοιραστείτε το: