21 Μαρτίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Βάλντας Νταμμπράουσκας: Ερχεται η ώρα που οι αντίπαλοι δεν θα θέλουν να έρχονται στην έδρας μας

«Όλα είναι θέμα συνοχής. Έχουμε τις ιδέες, έχουμε το στόχο και χρειαζόμαστε τη συνοχή. Να εμπιστευτούμε το πλάνο. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις καλά και να χάσεις, μπορεί να μη παίξεις καλά και να κερδίσεις. Το θέμα είναι η δουλειά. Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά». H παραπάνω άποψη ανήκει στον τεχνικό του ΟΦΗ κ. Βάλντας Νταμπράουσκας και την δημοσιοποίησε ενόψει του επόμενου αγώνα της ομάδας του εκτός έδρας με την Λαμία. Αναλυτικότερα ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε:
«Ο αγώνας με την Λαμία θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Θα πάμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, αλλά κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα ξέρουν να αμύνονται και να παίζουν τις αντεπιθέσεις. Θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο. Όσο και να υπερηφανεύεσαι για τη δουλειά σου σημασία έχει το γκολ. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι τα γκολ θα έρθουν, θα έρθουν οι νίκες.
Αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές είναι λίγο πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Δεν είναι μόνο το θέμα της φυσικής κατάστασης, αλλά να μάθεις το παιχνίδι της ομάδας. Ο Μάρκο (Μπάκιτς) ήταν πάρα πολύ καλός στα πρώτα 35 λεπτά, μετά λίγο κουράστηκε, είχε λιγότερες κινήσεις και είχε λιγότερο την μπάλα. Όλοι οι παίκτες που πήραμε έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

 Μπορώ να καταλάβω την πίεση ότι πρέπει να νικήσεις στην έδρα σου, το έχω ζήσει και στην προηγούμενη ομάδα μου. Θα δείτε ότι θα έρθει η στιγμή που οι αντίπαλοι θα φοβούνται το «Γεντί Κουλέ», θα λένε «Θεέ μου, δεν θέλω να είμαι εδώ!». Θα φτάσουμε εκεί, να έχετε υπομονή. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, τα παιδιά τα δίνουν όλα και θα δείτε θα φτάσουμε εκεί».

Μοιραστείτε το: