20 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Επισκοπής συνδιοργανώνουν το7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπήμε τίτλο «Άριστα 10!», στο πλαίσιο των πολιτιστικών – αποκριάτικων εκδηλώσεων 2022, το οποίο πραγματοποιεί η νικήτρια ομάδα του 2020 «Γυναίκες από σόι», υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.

Το7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού φέτος είναι αφιερωμένο στο Σχολείο, στο οποίο οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι πρόκειται…να ξαναφοιτήσουν.

Μία σειρά από γρίφους που βρίσκονται σταχωριά της Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής: Σγουροκεφάλι, Μετόχια, Γαλύφα, Επισκοπή, Γάλυπε, Καινούργιο Χωριό, Αϊτάνια, Σκόπελα και Σταμνιοί, επιφυλάσσουν πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απροόπτων και ανατροπών για τους κυνηγούς.Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο συνδυασμός γνώσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρούξεκινά την Κυριακή 3 Απριλίου στις 11:00 π.μ. από το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε εξαναβολής της αρχικά προγραμματισμένης εκδήλωσης για την Κυριακή27 Φεβρουαρίου, καθώς λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση του ΚΚΘ.

Όροι συμμετοχής:

Ομάδες: Από 5 έως15 άτομα ανά ομάδα.

Ηλικία: Από 5 έως…115 ετών.

Στις ομάδες ατόμων κάτω των 15 ετών θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας (1) ενήλικας. ΣτοΚυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μπορούν να λάβουν μέρος και κάτοικοι εκτός Επισκοπής.

Η συμμετοχή στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι δωρεάν ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωναεπικοινωνίας: 6982668689 Ηλέκτρα Τζατζαδάκηκαι 6946137875Αγγελική Ροδιτάκη έως και την Παρασκευή 1Απριλίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο 7οΚυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι η χρήση μάσκας και η επίδειξη πιστοποιητικού (εμβολιασμού ή νόσησης, rapid  ή pcr test).

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 και της προστασίας των συμμετεχόντων.

About Author

Μοιραστείτε το: