16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

15χρονος στο ΠΑΓΝΗ λόγω της βίαιης συμπεριφοράς των γονέων του!!!

Στην παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ έχει μεταφερθεί ένας 15χρονος, έως ότου αποφανθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για τα περαιτέρω. 

Το 15χρονο αγόρι άνοιξε την καρδιά του στη δασκάλα του ωδείου, στην οποία περιέγραψε άσχημες καταστάσεις μέσα στο σπίτι, κυρίως από την πλευρά του πατέρα του που φέρεται κατά καιρούς να έχει βίαια ξεσπάσματα προς όλους. Στο πρόσωπο της δασκάλας μουσικής βρήκε την ασφάλεια που επιζητούσε, ένιωσε εμπιστοσύνη και μίλησε και αυτή, με γνώμονα το καλό του παιδιού, απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Η νεαρή μητέρα, η οποία συνελήφθη, σε αντίθεση με τον πατέρα που δεν εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου, βρέθηκε χθες στο εδώλιο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή προκειμένου να διοριστεί δικηγόρος. Η μητέρα εμφανίστηκε στεναχωρημένη, υποστηρίζοντας ότι αγαπάει και προσέχει τα παιδιά της. 

Η πρόεδρος ζήτησε να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι, τονίζοντας πως πολλές φορές δεν φταίνε τα παιδιά για όσα συμβαίνουν στους μεγάλους ώστε να ξεσπούν σε αυτά. 

Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα. «Είναι καλός άνθρωπος αλλά κάποιες φορές…» είπε η κατηγορούμενη για τον σύζυγο. 

«Καλός άνθρωπος που κάνει άσχημες πράξεις» σχολίασε η πρόεδρος. 

About Author

Μοιραστείτε το: