19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

«Τι έπαθε το παιδί μου από μολυσμένο αυγό Kinder…»

«Ήταν τόσο χάλια από τη στιγμή που την πήρα από τον παιδικό σταθμό τη Δευτέρα. Εφτασε να κοιμάται 21 ώρες το 24ωρο» – Συγκλονίζει μητέρα από Βρετανία που δημοσίευσε τα συμπτώματα που είχε η κόρη της μετά από μολυσμένο αυγό Kinder

Πάσχα χωρίς τα σοκολατένια αυγά Kinder, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το φετινό μετά τα κρούσματα σαλμονέλας στην Ευρώπη. Τα κρούσματα εμφανίστηκαν σε 8 χώρες (7 στην Ευρωπαϊκή Ενωση καθώς και στη Βρετανία), γι’ αυτό και η παραγωγός εταιρεία των προϊόντων Kinder στην Ελλάδα, η Ferrero Rocher, τα απέσυρε. Μια μητέρα από τη Βρετανία περιγράφει τα συμπτώματα που είχε η κόρη της που έφαγε μολυσμένο αυγό.

«Ήταν τόσο χάλια από τη στιγμή που την πήρα από τον παιδικό σταθμό τη Δευτέρα. Επειδή είχα αρρωστήσει την προηγούμενη εβδομάδα, σκέφτηκα ότι κόλλησε από μένα. Όμως, έφτασε να κοιμάται 21 ώρες το 24ωρο» γράφει αρχικά η Σάρλοτ – Ελίζαμπεθ Γουίνγκφιλντ.

«Είχε πυρετό που ξεπέρασε τους 39° C. Μίλησα με τον παιδίατρο και σκεφτήκαμε πως ήταν κάποιος ιός. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά -και ενώ τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν- επιβεβαιώθηκε πως είχε σαλμονέλα από τα σοκολατένια προϊόντα της Kinder που είχε φάει. Σε σύνολο 96 ωρών, ήταν ξύπνια για 12-14 ώρες συνολικά, αλλά ακόμα και τότε, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Δεν είχε ενέργεια, αν και πρόκειται για ένα πολύ ενεργητικό παιδί».

About Author

Μοιραστείτε το: