20 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Τα βεγγαλικά δεν θα δοθούν στο Λασίθι

Σε εφαρμογή βρίσκεται επιχειρησιακός σχεδιασμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με στοχευόμενους ελέγχους απ’ όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών-κροτίδων, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, στο Λασίθι 

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.215 βεγγαλικά 

Συνελήφθη, σήμερα (14.04.2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (14.04.20221) οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε οικία και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ανωτέρω ημεδαπού, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.215 βεγγαλικά διαφόρων τύπων. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

About Author

Μοιραστείτε το: