24 Σεπτεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Σφακιανάκης: Άνθρωπος υπεράνω υποψίας προμήθευσε την κεταμίνη – Η Πισπιρίγκου δεν θα πάει μόνη της στη φυλακή

“Οι Αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους” διαμηνύει ο Μανώλης Σφακιανάκης και εκτιμά πως θα υπάρξουν σύντομα αποκαλύψεις για την θανατηφόρα κεταμίνη.

έα διάσταση παίρνει το θρίλερ της Πάτρας με τα νεκρά παιδιά, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε ο Μανώλης Σφακιανάκης για την υπόθεση και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για την θανατηφόρα κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

“Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους. Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν” είπε ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κω “Ekfrasi 97FM”.

“Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα “έφαγε”. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα” πρόσθεσε.

Η Πισπιρίγκου δεν θα πάει μόνη της στη φυλακή

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας εκτίμησε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις από όσους εμπλέκονται στους θανάτους των τριών παιδιών, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας τους.

“Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον” σημείωσε.

“Οι Αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους”

Αναφορικά με τα οκτώ κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, ο κ. Σφακιανάκης σχολίασε ότι “σε ένα κινητό τηλέφωνο μπορείς να δεις επαφές, μετακινήσεις και δίνει ένα προφίλ. Στα οκτώ κινητά τηλέφωνα, θα γίνουν αντίστοιχα και οκτώ άρσεις απορρήτου. Τα τηλέφωνα θα μιλήσουν, το τάμπλετ δύσκολο να μιλήσει”, εννοώντας την ηλεκτρονική συσκευή η οποία θάφτηκε μαζί με την εννιάχρονη.

“Έτσι, θα μπορέσουν οι αρχές να βρουν σε ποιους μιλούσε και από πού παρέλαβε την ουσία που χορήγησε στην Τζωρτζίνα. Δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι καταγεγραμμένη η διαδρομή της. Η υπόθεση είναι δεμένη. Άρση απορρήτου γίνεται έως και ένα χρόνο πίσω. Οι Αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους” κατέληξε.

About Author

Μοιραστείτε το: