8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε σήμερα, από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Οι πρώτες στιγμές της 33χρονης στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 33χρονη με την είσοδό της στις φυλακές πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα. Αμέσως μετά την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής.

Καθ’ όλη τη διαδικασία υπήρξε συνεργάσιμη, ενώ μετά το τέλος του διαδικαστικού κομματιού, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η ίδια είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα, ενώ υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί όταν το θέλει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, αυτός είναι κι ο λόγος που θα προαυλίζεται μόνη σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

Οι πρώτες εικόνες από το κελί που κρατείται

Την ίδια στιγμή το MEGA, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κελιά στον Κορυδαλλό που είναι σχεδόν ίδια με αυτό που κρατείται η 33χρονη.

About Author

Μοιραστείτε το: