19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης -The Smart Business» Έναρξη: 26/04/2022

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού  και της εστίασης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ανάπτυξη επιχειρήσεων γενικότερα, υλοποιεί το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  εξ’ αποστάσεως μέσω σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι ν’ αναβαθμίσει τις ικανότητες  και ν΄ αναπτύξει τις προσωπικές επιδόσεις των καταρτιζομένων, ώστε να μάθουν να χειρίζονται καλύτερα τις διαπροσωπικές σχέσεις τους με πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό.

Οι καταρτιζόμενοι θα μάθουν νέες στρατηγικές «Smart Business» οι οποίες θα τους επιτρέψουν να βελτιώσουν την απόδοση της επιχείρησής τους και να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά.

Ενότητες σεμιναρίου:

Marketing – Οι δύο σημαντικότεροι πυλώνες κάθε επιχείρησης

Σκέψεις – Λέξεις – Αντιδράσεις

δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων

Η αγορά (Στόχος η επιτυχία)

3 τρόποι για να αναπτύξεις την επιχείρησή σου

Πως να δώσεις κίνητρα στην ομάδα σου/υπαλλήλους σου

Εικόνα, σήμα κατατεθέν

Ασφάλεια τροφίμων

Πραγματική κοστολόγηση

Οργάνωση και διαχείριση

Εξατομικευμένη συμβουλευτική

Το κόστος του προγράμματος είναι 140€* ανά συμμετοχή. 

*παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον το 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες (εξ’ αποστάσεως).Τρίτη 26/04, Τετάρτη 27/04, Πέμπτη 28/04 και Παρασκευή 29/04 και ώρα 18.00μμ-21.15μμ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Εισηγητής: Γιώργος  Απλαδάς,  καθηγητής στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο  Κρήτης, Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα “Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού”. Έχει διατελέσει ως εκπαιδευτής σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων  καθώς βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης απο το έτος 1987.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός. Τηλ: 2810-302730,info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

About Author

Μοιραστείτε το: