16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

«Σεισμός» αποκαλύψεων για την Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

Νέες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ των γονιών των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Οπως αναφέρει το www.newsbomb.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, είχε φύγει από το σπίτι λίγες μέρες πριν από το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και γι αυτό το λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από την οικεία τους.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση. Συγκεκριμένα είπε: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση».

«Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της», εξήγησε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», κατέληξε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

About Author

Μοιραστείτε το: