4 Μαρτίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Σήκωσαν τουρκική σημαία, παρουσία μουσουλμάνου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ!

Στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας η Θράκη, με τους ψευτομουφτήδες, φερέφωνα της Άγκυρας, να αλωνίζουν και να προκαλούν. Μια τέτοια περίπτωση συνέβη, όταν σε εκδήλωση στην Ξάνθη σήκωσαν τουρκική σημαία και μάλιστα ενώ ήταν παρών ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Μπουρχάν Μπαράν και πιο δίπλα καθόταν και ο Τούρκος πρόξενος!

Το σοβαρότατο αυτό θέμα, που άπτεται της εθνικής μας ασφάλειας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, δημοσιοποίησε στο Twitter o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου, γράφοντας: «Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του @kinimallagis Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση».

Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του @kinimallagis Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση. pic.twitter.com/5qE8L4FZPc

— Tasos Chatzivasileiou (@tasos_chatziv) April 15, 2022

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα:

«Όταν με κάλεσαν στο βήμα δεν υπήρχε τουρκική σημαία και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει» έγραψε δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφία πριν υψώσουν την τουρκική σημαία.
Να θυμίσουμε μόνο στον μουσουλμάνο βουλευτή πως αν είναι όπως τα λέει -που δεν μας πείθει, διότι γνωρίζουμε πόσο στενές είναι οι σχέσεις του με τους ψευτομουφτήδες- θα έπρεπε ήδη να έχει βγάλει ανακοίνωση καταδίκης της πρόκλησης. Αλλά προφανώς δεν τολμάει για να μην τον κάνει «ντα» το προξενείο!
newsbreak.gr

About Author

Μοιραστείτε το: