19 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Σάλος στην Κύπρο από την ομιλία Ζελένσκι: Δεν είπε κουβέντα για την εισβολή! (Βίντεο)

Άλλη μία ασέβεια προς τον ελληνισμό επέδειξε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, κατά την ομιλία του στην κυπριακή Βουλή. Ήταν η δεύτερη προσβολή έπειτα από την επιλογή του να παρουσιάσει ομιλίες ναζιστών της Αζόφ στην Βουλή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με όσα μετά όσα μετέδωσε ο κυπριακός ιστότοπος offsite, και φαίνεται να επιβεβαιώνει το σχετικό βίντεο, η σύνδεση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι διεκόπη απότομα την ώρα που η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μιλούσε για την τουρκική κατοχή.

Αίφνης η βιντεοκλήση διεκόπη και η εικόνα του Ζελένσκι εξαφανίστηκε από το πάνελ, με αποτέλεσμα η ειδική συνεδρία του Σώματος να ολοκληρωθεί χωρίς καν οι βουλευτές να προλάβουν να χειροκροτήσουν – όπως ήταν προγραμματισμένο και όπως έγινε σε όλα τα Κοινοβούλια – τον Ουκρανό Πρόεδρο.

Η σύνδεση από πλευράς Ζελέσνκι, «έπεσε» μόλις η Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στην Τουρκία και το αναχρονιστικό σύστημα εγγυήσεων, στις εγγυήτριες δυνάμεις και την εισβολή.

Μάλιστα η κ. Δημητρίου συνεχίζοντας την τοποθέτησή της σχολίασε, μη βλέποντας πλέον την εικόνα του Ουκρανού Προέδρου, «ελπίζω να μας ακούτε ακόμη».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 23:00 και μετά:

About Author

Μοιραστείτε το: