16 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Αυτά περιέχει το τάμπλετ της Τζωρτζίνας”

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το θρίλερ το Πάτρας, ενώ στο μικροσκόπιο αναμένεται να μπει το τάμπλετ το οποίο είχε θαφτεί μαζί με την μικρή Τζωρτζίνα.  Οπως αναφέρει το www.εnikos.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι στο τάμπλετ υπάρχουν μόνο παιδικές εκπομπές που έβλεπε η 9χρονη. “Το τάμπλετ είναι η ηλεκτρονική συσκευή που άνηκε στο παιδάκι. Η ίδια μου απάντησε ότι περιλαμβάνει μόνο παιδικές εκπομπές και κινούμενα σχέδια, που παρακολουθούσε το παιδί για ψυχαγωγικούς λόγους” ανέφερε ο συνήγορός της Όθων Παπαδόπουλος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μεταφέροντας τι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με αυτό το θέμα.

“Για το θέμα της σπιτονοκοικυράς έκανα ένα ερώτημα και η απάντηση που πήρα ήταν ότι είναι έξω από την πραγαμτικότητα, είναι υπεροβολές, δεν ασχολείται καν” σημείωσε.

Στο πλευρό της αδελφής της, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αποφασίστηκε τη Δευτέρα να προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στέκεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δηλώσεις της στο MEGA, είπε μεταξύ άλλων ότι «αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν την Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δεν θα το έκανε ποτές στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά».

«Τσάμπα κόπος όλο αυτό με το iPad, τίποτα δε θα βρουν», πρόσθεσε η ίδια αναφερόμενη στην πιθανότητα να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν οι Αρχές το τάμπλετ που η μητέρα της έβαλε στο φέρετρο κατά την κηδεία.

About Author

Μοιραστείτε το: