20 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας 27 & 28 ΜΑΪΟΥ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας 27 & 28 ΜΑΪΟΥ

για την προώθηση των Κρητικών Προϊόντων στα Ελληνικά & τα Δίκτυα Διανομής– SUPER MARKET

Εκτός Κρήτης μεταφέρεται για πρώτη φορά στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET μετά την τεράστια επιτυχία του νησιού που καταγράφει τα δέκα χρόνια.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) την Παρασκευή 27 και έως τις 28 Μαΐου 2022, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και το Σάββατο της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αποδοχή της σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Η Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό και έχει την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Υπαλλήλων.

Στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός μπορούν να συμμετάσχουν και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά χρειάζεται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.ebeh.gr ή στον σύνδεσμο  https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina

 Το ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του ΦΟΡΟΥΜ θα ενταχθεί και οι παράλληλοι δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα προϊόντα. 

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη, κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, 247039, 247047, stefanoudaki@ebeh.gr ,   forum@ebeh.gr .

About Author

Μοιραστείτε το: