3 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο λόγος που η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ομολογεί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει εύκολα. Αυτό εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Από χθες, οι αστυνομικοί έχουν έρθει σε άμεση επαφή με την μάνα, που προς το παρόν κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. 

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε χθες στη ΓΑΔΑ, οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της. Οι πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή, η ίδια ήταν φοβισμένη. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τον διάλογο που είχαν στη συνέχεια μαζί της, είναι αμετανόητη και επιμένει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει εύκολα.

Γιατί δεν ομολογεί το έγκλημα

Όπως θεωρούν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο λόγος που η μάνα δεν ομολογεί το φρικτό έγκλημα, είναι κυρίως η οικογένειά της, γιατί οι συγγενείς της την είχαν πιστέψει ότι είναι αθώα και δεν είχε σχέση με τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η Ρούλα φαίνεται πως δίνει μεγάλη σημασία στα όσα λένε για εκείνη τα μέλη της οικογένειάς της και θεωρεί ότι θα συνεχίσουν να πιστεύουν την δική της εκδοχή και όχι τα στοιχεία, όλα όσα προκύπτουν από τις έρευνες των ιατροδικαστικών και αστυνομικών Αρχών, αλλά και τις μαρτυρίες.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο enikos.gr, ότι κάποια στιγμή είπαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου: “Έπειτα απ’ όλα αυτά που έγιναν, πιστεύεις ότι θα είναι στο πλευρό σου και θα σε πιστέψουν;”. “Εμένα θα πιστέψουν” απάντησε η μάνα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κάποια άλλη στιγμή, οι αστυνομικοί την ρώτησαν εάν θεωρεί πως της αξίζει να ενταχθεί στην κοινωνία, έπειτα απ’ όλα αυτά. “Φυσικά και μου αξίζει, αφού δεν έκανα τίποτα. Γιατί να σας πω ψέματα, αφού δεν έκανα τίποτα”, απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αστυνομικοί εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η μάνα “θα βγάλει πολύ δύσκολη φυλακή”.

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται, μεταξύ άλλων, και στο από πού και πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας και επέφερε τον θάνατό της.

Το στοιχείο αυτό θεωρείται “κλειδί”, καθώς ενδεχομένως προκύψουν κι άλλα άτομα που μπορεί να γνώριζαν τις προθέσεις της μάνας. Παρόλο που δεν είναι σίγουροι ότι θα καταφέρουν να βρουν την απάντηση, οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε μία βαθιά έρευνα για τη λύση και αυτού του γρίφου.

About Author

Μοιραστείτε το: