10 Ιουνίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο ληστής στο Ηράκλειο είχε “ελλειπή εκπαίδευση”

 
Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία στο Ηράκλειο 

Αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ- Κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Συνελήφθη, σήμερα (12.04.2022) πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπών στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, χθές (11.04.2022) το απόγευμα στο Ηράκλειο, ημεδαπός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, εξανάγκασε δυο ημεδαπές (ιδιοκτήτρια επιχείρησης και υπάλληλο) φαρμακείου να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή της επιχείρησης.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας αναζήτησαν και συνέλαβαν άμεσα ανωτέρω ημεδαπό.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 129 ως μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, ένα μαχαίρι, είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε ο δράστης την ημέρα της ληστείας. καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε για τη ληστεία.

Επιπλέον κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στις παθούσες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Μοιραστείτε το: