10 Ιουνίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ Μηνάς Παπαδάκης στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

 
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ Ευγένιο, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 29 Μαρτίου 2022,  ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Καλλέργη και την Ειδική Σύμβουλο Ελένη Τσαντηράκη. 

Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης ευχήθηκε στον παλιό του φίλο και συμμαθητή  καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα, εξέφρασε την βαθιά του εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για το Θεάρεστο έργο  της  διαδρομής του από όποια θέση κι αν υπηρέτησεκαι τόνισε την διάθεση συνεργασίας και συμπόρευσης της Εκκλησίας με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου προς όφελος των συνανθρώπων, των  ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και του τόπου στην εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη  περίοδο που διανύουμε.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μηνά Παπαδάκη που δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν και τόνισε ότι και οι δύο πλευρές θα λειτουργούν υπό το πνεύμα της συναλληλίας, της αγάπης, της  σύμπνοιας και της ομόνοιας για το καλό και για την πρόοδο του νησιού μας. 

Η επίσκεψη έκλεισε με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου και στην συνέχεια ακολούθησε η προσφορά  αναμνηστικού λευκώματος  του ΟΛΗ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη.

Μοιραστείτε το: