22 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας στον κόμβο Γιοφύρου και στην γέφυρα του Άι Γιάννη Χωστού

Στον συντομότερο δυνατό χρόνο, με νυχτερινές εργασίες και σε μόλις σε δυο 24ωρα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη Χωστού, καθώς και ασφαλτόστρωσης στον κόμβο Γιοφύρου.

Πρόκειται για εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από το βράδυ της Παρασκευής 29/3 έως τα ξημερώματα του Σαββάτου 30/3 στον κόμβο Γιοφύρου και από το πρωί της Κυριακής 31/3 μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 1/4 στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη Χωστού, στο τμήμα μεταξύ των οδών Λυκείου και Μπακογιάννη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς παρακολούθησε από κοντά τις παρεμβάσεις και στα δυο σημεία – στον Άγιο Ιωάννη Χωστό μαζί με τον Μανόλη Κουμαντάκη από τον Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Φοινικιάς / Μαλάδων.

Ο κ. Σκουλάς σε δήλωσή του ανέφερε: «Προχωρήσαμε σε αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις σε δυο κομβικά σημεία του Ηρακλείου από τα οποία διέρχονται καθημερινά πολλές εκατοντάδες οδηγών. Επιλέξαμε και για τα δυο σημεία να προχωρήσουμε σε νυχτερινές εργασίες και σε μέρες όπου παρατηρείται ελάχιστη κυκλοφορία, για να υλοποιηθούν με την χαμηλότερη δυνατή όχληση. Πρόκειται για καίριες παρεμβάσεις, τις οποίες οφείλαμε στους πολίτες. Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και την μεθοδική δουλειά των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις αναβάθμισης των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε όλο το νησί.».

About Author

Μοιραστείτε το: