8 Δεκεμβρίου 2023

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

ΟΕΒΕΝΗ: Μετέχουμε στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ στις 6/4

 

Η ραγδαία αύξηση των τιμών σε συνδυασμό με τη συσσώρευση υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο τις μικρές, πολύ μικρές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους – ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ τα  μέχρι τώρα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση έναντι της καλπάζουσας ακρίβειας δεν έχουν  κανένα αντίκρισμα στην πραγματική αγορά. 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποίησε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου με τους Προέδρους – Εκπροσώπους των σωματείων μελών της, αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 – Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης. 

Η κινητοποίηση έχει ως σημείο συγκέντρωσης την Λεωφόρο Δημοκρατίας- στο ύψος του Εργατικού κέντρου Ηρακλείου, και ώρα 11.00. Θα ακολουθήσει πορεία προς την Περιφέρεια Κρήτης. 

Συμμετέχουμε μαζικά. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση να προχωρήσει στην  ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων μας, που είναι τα παρακάτω:

Πλαφόν στις τιμές ενέργειες και μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης

Πάγωμα των οφειλών προς το Δημόσιο που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας.  

Προγράμματα επιδότησης του μη μισθολογικού κόστους για την διακράτηση των θέσεων εργασίας

Καλούνται οι Πρόεδροι των σωματείων να έρθουν σε επαφή και να παρακινήσουν τα  μέλη τους για συστράτευση και  συμμετοχή. 

Για την ΟΕΒΕΝΗ

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΚΑΚΗΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

About Author

Μοιραστείτε το: