16 Απριλίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσουν τα παιδιά θα γυρίσει ο Μάνος;»

Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας που έλεγε τον καφέ στην εφημερίδα Πελοπόννησος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να επιστρέψει κοντά της ο Μάνος Δασκαλάκης – Είναι διατεθειμένη να τα καταθέσει κι ενόρκως. Oπως αναφέρει το www.reader.gr, μια συγκλονιστική καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα Πελοπόννησος «καίει» την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς όπως καταγγέλλει φίλη της, η 33χρονη τη ρωτούσε αν πίστευε πως αν αρρώσταιναν τα παιδιά θα επέστρεφε ο Μάνος Δασκαλάκης στην αγκαλιά της, ύστερα από μία από τις πολλές φορές που το ζευγάρι φέρεται να είχε έρθει σε ρήξη κι ο πατέρας να είχε μαζέψει τα πράγματά του και να είχε φύγει από το σπίτι. Η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου μάλιστα, είναι έτοιμη να καταθέσει ενόρκως τα όσα είπε στην εφημερίδα.

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει». «Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Ομως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ηταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ιριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή». Θα πρέπει να θυμίσουμε πως τον Νοέμβριο του 2020 η Ιριδα είχε μόλις γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε φύγει από τη ζωή το 2019» συνέχισε την περιγραφή της η καταγγέλλουσα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;» Η γυναίκα έπαθε σοκ καθώς νόμιζε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αστειευόταν. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Και αμέσως η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε στη δεύτερη ερώτηση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται».

Περιγράφοντας τι ακολούθησε η Α.Ν. είπε «Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί. Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…».

Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι η Α.Ν. θα κληθεί να δώσει κατάθεση στις Αρχές, καθώς πρόκειται για άλλη μια επώνυμη καταγγελία για την προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

About Author

Μοιραστείτε το: