16 Ιουνίου 2024

mpaladoros.com

Αθλητικά και Κοινωνικοπολιτικά Νέα

Ιατροδικαστής για τη μικρή Ίριδα: «Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία!»

Μυστήριο εξακολουθεί να επικρατεί γύρω από τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας που οδήγησαν στην προφυλάκιση της 33χρονης.

Μιλώντας στο Mega, ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, τόνισε πως οι ισχυρισμοί της 33χρονης ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε ενδονοσοκομειακά στην Τζωρτζίνα δεν ευσταθούν.

Επιπλέον, μίλησε και για τον θάνατο της Ίριδας, αναφέροντας πως το υγρό που βρέθηκε στο πανάκι της προέρχεται από τους πνεύμονες και υποδηλωνει πνευμονικό οίδημα.

«Η διερεύνηση της ανθρωποκτονίας και του τυχαίου γεγονότος σαφώς είναι στο τραπέζι, αλλά έχουμε αρκετά επιμέρους στοιχεία που δεν μπορούν να μας κάνουν να πάψουμε να μιλάμε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για ανθρωποκτονία», δήλωσε ειδικότερα.

Φως στο μυστήριο του θανάτου της Ίριδας, επιχειρεί να ρίξει με νέα ανάρτησή του στο Twitter και ο ιατροδικαστής Γρηγορης Λέων.

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, ο ιατροδικαστής αναφέρεται συγκεκριμένα στις «ασφυκτικές κηλίδες των πνευμόνων».

«Οι ασφυκτικές κηλίδες των πνευμόνων είναι στικτές αιμορραγικές διηθήσεις του παρεγχύματος. Διαβάζω στην ιστολογική έκθεση της Ίριδας ”διάσπαρτες στικτές αιμορραγικές διηθήσεις του παρεγχύματος”» γράφει ειδικότερα στο Twitter.

Οι συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της.

Ιατροδικαστές, αστυνομικοί και εισαγγελείς ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα δύο μικρότερα κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, όπως είπε μάλιστα χθες από την Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης, αν και η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα εναντίον της και ο ίδιος δήλωσε πως επιθυμεί να λάμψει αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, εκτός από την 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία βρέθηκε να έχει λάβει θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Η Ίριδα βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. Κατά δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδελφής της, η δεύτερη ήταν που εντόπισε το παιδί νεκρό. Όπως είχαν αναφέρει και σε συνεντεύξεις τους, βρήκαν μάλιστα στην κούνια και ένα πανάκι, το οποίο είχε αίμα. Το πανάκι αυτό παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Την ίδια στιγμή, η τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο σχετικό με την υπόθεση. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το βίντεο μαγνητοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν βρεθεί νεκρή η Ίριδα.

About Author

Μοιραστείτε το: